orangeLa confiança en les grans empreses és de vegades massa cega. Pensem que de la mateixa manera en què aquestes firmes tenen la capacitat de produir grans ingressos, també tindran el poder de protegir el nostre dades amb el mateix afany. L’única veritat veritable és que com més usuaris tingui una signatura, més desastrosos poden ser els descuits en seguretat.

La història de les NNTT ens ha deixat nombrosos casos de fallades de seguretat en grans empreses. Nintendo o Sony posseeixen alguns dels més famosos successos d’aquest tipus en els seus havers.

Aquest cop però, no ha estat cap d’aquestes firmes la qual ha vist la seva seguretat en escac. Recentment Orange ha informat que després de patir un atac informàtic, 800.000 comptes de servei en línia han estat robades.

L’atac es va produir el 16 de gener i ha afectat ni més ni menys que el 3 per cent dels clients de la filial de France Telecom. En un correu que la companyia ha enviat als afectats s’explica que les dades més rellevants que han estat usurpats han estat les adreces electròniques, els noms i els números de telèfons.

En resum, no pot ser que això passi a una gran empresa i menys que la notícia tingui un amarg regust ja conegut i per al qual ens estem insensibilitzant.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada