encants-unicef

El  tradicional Mercat dels Encants, sobretot de mobles i decoració, té una nova versió des d’aquest dimarts. Unicef Andorra ha inaugurat una botiga de roba i complements, per fer-los lluir més i perquè per als clients “sigui més fàcil trobar alguna cosa de roba que els agradi”, ha explicat la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch. Els nous Encants estan ubicats a l’Hotel Delfos d’Andorra la Vella i estaran oberts fins dimecres a les vuit del vespre. S’hi poden trobar grans marques i productes que van des dels 10 fins als 1.000 euros. Pel que fa als Encants tradicionals, obriran el proper 22 de novembre. La recaptació de totes dues botigues es destinarà a un projecte solidari a la República del Congo.

Tant bon punt ha quedat inaugurat el nou espai dels Encants d’Unicef Andorra, aquest dimarts a les 11 del matí, ja s’ha omplert de persones que volien comprar alguns dels productes oferts. El nou espai dels Encants, ubicat al Tulip Inn Andorra, al Delfos Hotel de la capital, se centra en roba i complements de grans marques. Són productes nous donats per les botigues, o de segona mà donats per particulars. Els preus oscil·len entre els 10 i els 1.000 euros (alguna bossa de mà), i en qualsevol cas “partint d’una oferta diversificada” on “tothom pot trobar la peça que li agradi”, ha destacat la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch.

Aquests nous Encants de roba ‘vintage’ són una escissió dels Encants tradicionals de decoració, mobles, llibres o CD, entre d’altres. “Feia temps que hi donàvem voltes”, ha explicat Alberch, ja que al local del carrer de la Sardana número 26, la roba “quedava diluïda”. “Ara serà més fàcil” que els clients puguin trobar “coses que els agradin”, ha afegit.

La botiga estarà oberta fins dimecres a les 20 hores. Pel que fa als Encants tradicionals, Alberch ha explicat que s’obriran del 22 de novembre fins al 16 de desembre, a la mateixa ubicació de l’any passat a Andorra la Vella. Per tot plegat, “fem una doble crida aquest any”, ha conclòs la directora d’Unicef Andorra.

Tota la recaptació fruit de les vendes dels dos Encants es destinarà al projecte solidari a la República del Congo que té per objectiu millorar l’accés als serveis bàsics, com són l’aigua, l’educació o la salut, dels infants autòctons, els més vulnerables.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada