River Centre Comercial inaugura el nou Eco River

Eco River
Eco River (River Centre Comercial)

River Centre Comercial ha obert aquesta setmana, el nou Eco River, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria. Després d’una profunda remodelació de l’espai, el nou Eco River suma 170 m², on el client gaudirà d’una nova experiència de compra.

Es tracta d’un espai dins del punt de venda específicament dedicat a oferir productes naturals, ecològics, bio i especials per a totes les intoleràncies, tant per als clients que ja els coneixen com també per a aquells que volen canviar els seus hàbits d’alimentació i de vida.

Hi trobaran el més ampli assortiment de productes, alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, hamburgueses), begudes (vegetals, sucs…) així com complements alimentaris i productes per la cura personal (vitamines, proteïnes, gels, sabons, xampús, cosmètica…); tot amb una qualitat excel·lent i al millor preu.

Aquesta nova secció és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial, com a punt de venda, amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes ecològics i bio.

TOTES LES NOTÍCIES