En commemoració de la festivitat del 5 d’octubre, River Centre Comercial i A Voz Lusa han organitzat una trobada folklòrica que comptarà amb la participació de la majoria dels grups de folklore i expressió popular d’arrel tradicional portuguesa del Principat d’Andorra.

En el festival, es podrà gaudir dels ja tradicionals grups de Folklore, amb les danses i vestits típics de l’Alto Minho. Però a més, d’un grup de bombos i de tres apostes amb un perfil menys tradicional però sempre englobats en l’arrel folklòrica; Un grup de Concertines, un grup de cavaquinhos i música tradicional, i un grup exclusivament de música tradicional.

Es tracta d’una ocasió única per a veure reunit gairebé tot el moviment d’arrel popular portuguesa que es desenvolupa al Principat d’Andorra, i sens dubte, d’un espectacle d’alt nivell a tocar de l’espectador.

El format també és innovador, en comptes del tradicional escenari, el públic estarà a l’alçada dels ballarins, permetent una interacció amb l’espectacle que sense manllevar qualitat al conjunt, aporta una proximitat i una espontaneïtat a l’espectador que fins i tot podrà participar en alguns balls.

L’acte es realitzarà el proper dissabte 5 d’Octubre des de les 10 del matí fins a les 13’30 del migdia.

Els participants són: el Grup de Folklore de l’Alto Minho -Grup de Bombos de l’Alto Minho -Grup de Concertines de l’Alto Minho -Grup de Folklore de la Penha Encarnada -Grup de Cavaquinhos i Música Popular da Penha Encarnada -Grup de música Tradicional i Popular “Amigos da República” (compost per membres de Casa de Portugal).

Foto: Avoz Lusa-Juli Barrero

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada