River Andorra vs Força Lleida: Primer match ball per al River

Han hagut de passar 17 anys perquè el River Andorra torni a sentir-se protagonista de la seva pròpia història. I és que després d’una temporada per al record, els homes de Joan Peñarroya tenen a la mà la primera oportunitat per recalar de manera directa a la Lliga ACB. Amb un triomf d’avantatge sobre el segon classificat, una victòria davant els seus aficionats, unida a una hipotètica derrota del Ford Burgos en la seva visita al Palau convertirien al Poliesportiu en una festa que al Principat s’ha esperat durant una mica més de dècada i mitja. Però el primer pas perquè això succeeixi haurà d’arribar a manera de victòria davant un Força Lleida que encara no ha dit l’última paraula en la competició. Els catalans hauran de multiplicar-se sobre la pista per fer front a un dels millors blocs de la Lliga i en què la tripleta Pérez-Flis-Hampl s’ha vingut a dalt en les últimes setmanes.

Data i hora: Divendres 12 – 21:00 h. / FEBTV

Average anada: +9 River Andorra (67-76).

Atenció a: L’ambició del Força Lleida. Després de demostrar en terres gallegues els seus desitjos de playoff, el planter català vol convertir-se en jutge de la lliga amb un triomf amb el qual materialitzarien la seva classificació per als playoffs per l’ascens erigint-se com a principal candidat per a la sisena plaça.

La dada: Joan Peñarroya, a la grada. Per segon partit consecutiu, el tècnic del River Andorra viurà el partit del seu equip des de les grades complint amb el que serà el seu últim partit de sanció. Xavi Luque tornarà a estar al capdavant com ja va passar en la visita del Barça B Regal.

Text: FEB Pablo Romero