River Andorra i Ford Burgos mantenen el pols

A falta de dues jornades, i amb un enfrontament pendent entre ells en la darrera, River Andorra i Ford Burgos segueixen somiant amb l’ascens després de les seves victòries a casa davant Barça B i Knet respectivament.

RIVER ANDORRA 74 – FC BARCELONA REBAL ‘B’ 61
El River depèn de si mateix

Després de la derrota de la passada jornada, el River Andorra ha tornat al camí de la victòria per mantenir la seva primera plaça amb una victòria d’avantatge i seguir depenguent de si mateix en el seu somni de l’ascens directe. Els andorrans s’han mostrat superiors davant un Barça B, que ha tingut bons minuts i oportunitats de posar el líder en dificultats, però que ha pagat la seva irregularitat perquè el River sentenciés el partit.
La clau: L’eficàcia de Tomas Hampl, que ha acabat amb 14 punts sense fallar un sol tir i que ha estat clau en la segona part per obrir una escletxa definitivament al marcador

Per la seva part el Ford Burgos ha aconseguit davant el Knet una victòria clara (87-72) per mantenir intactes les seves esperances d’ascens directe. Els de la Rioja han aguantat 20 minuts, però en el tercer quart el partit s’ha trencat i s’ha decantat del costat dels locals, gràcies en part a la seva bona defensa, als punts de Jeffrey Xavier (17) i a una gran actuació de Marcus Vinicius que ha estat la millor arma dels de Casadevall.

En cas que el River guanyi el proper partit a casa en front el Força Lleida i el Burgos a la pista del Barça B, tot es decidirà en el darrer enfrontament entre ells a Burgos el dia 19.