Riva lliura el premi d’Escola Activa 2019 al Col·legi Sagrada Família

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva ha lliurat avui el Premi d’Escola Activa 2019 al Col·legi Sagrada Família per ser l’escola amb més percentatge de participació d’alumnes i familiars a la 10a cursa popular que va tenir lloc el passat 19 de maig, en el marc del Dia de l’esport per a tothom.

El Col·legi Sagrada Família enguany s’ha emportat els dos premis, tant el de primera com el de la segona ensenyança. En el primer cas, percentualment, és l’escola que ha aportat més alumnes i familiars inscrits a la cursa. En va apuntar un total 90 persones (el que representa un 20% del total). En el segon cas, es va inscriure el 10% d’alumnes de segona ensenyança, també el percentatge més alt de tots els centres educatius del país.

Riva ha lliurat al Col·legi Sagrada Família el trofeu acreditatiu del Premi així com dos xecs valorats en 300 euros cadascun que seran destinats a comprar material esportiu per al centre escolar. L’equip directiu acompanyat d’alumnes han recollit el premi.

La finalitat del Premi és promoure l’escola activa facilitant els elements necessaris a fi de sensibilitzar els escolars andorrans sobre la participació a la Cursa popular del Dia de l’esport per a tothom com a mitjà d’adquisició d’hàbits saludables que incloguin la pràctica d’activitats físiques de manera regular per prevenir malalties, millorar la qualitat de vida, i lluitar contra el sedentarisme a totes les edats.

TOTES LES NOTÍCIES