Riva i Ruiz reben als participants al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’Hivern

Riva i Ruiz amb la delegació andorrana al Festival Olímpic de la Joventut Europea d'Hivern
Riva i Ruiz amb la delegació andorrana al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’Hivern (SFGA)

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, han rebut aquest dimarts a l’Edifici Administratiu del Govern la delegació andorrana que participarà a partir d’aquest proper cap de setmana al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’Hivern (EYOF) que se celebrarà a Friuli i Venècia (Itàlia).

A l’acte Riva ha animat als joves esportistes a donar el millor de si mateixos i a gaudir molt de l’experiència que els permetrà créixer a nivell esportiu i també personal. Així mateix, la ministra també els ha volgut acostar els millors dels encerts en les seves respectives competicions.

La delegació andorrana a Itàlia comptarà amb quatre representants dels esports de neu que participaran en les disciplines d’Esquí Alpí, Esquí Freestyle i Esquí de Muntanya.

Així, la representació de l’esquí andorrà estarà formada en esquí alpí per a Eric Ebri, Àlvar Calvo i Pirmin Estruga, mentre que en freestyle hi competirà Henry O’Meara. També hi serà l’esquiador de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Max Palmitjavila.

La competició per a l’alpí serà el dia 23 amb el supergegant, el 25 el gegant i el 27 l’eslàlom, amb Ebri, Calvo i Estruga. Pel que fa a Henry O’Meara, l’andorrà competirà en freestyle el dia 23 de gener en la modalitat d’slopestyle i el 26 de gener en modalitat big air. Finalment, Palmitjavila competirà en modalitat d’esprint el 24 de gener i el dia 27 de gener en individual. 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES