Rios espera que els ‘jaumistes’ canviïn d’opinió i assisteixin al congrés

El portaveu del grup Fem PS, David Rios, ha expressat, aquest dilluns, el seu rebuig a la decisió dels membres del corrent Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra, de no assistir al proper congrés extraordinari del partit previst per a l’abril. Rios ha manifestat que ‘ens sap molt greu’ i ha confiat que ‘no sigui una decisió ferma’, ja que recorda que el congrés és l’espai on tots els militants s’han de fer escoltar i on es fan les propostes.

La decisió dels jaumistes de no assistir al congrés del Partit Socialdemòcrata de l’abril i de no presentar-hi candidatura no ha agradat al grup Fem PS. El portaveu, David Rios, ha explicat que és important que el corrent també participi en el congrés perquè ‘és el nostre espai de diàleg, on hi ha debat d’idees i on els militants proposen solucions per a la millora de la societat’. Per tant, espera que els membres de Socialdemocràcia i Progrés canviïn d’opinió i decideixin assistir al congrés, ja que ‘la seva opinió també s’ha de fer sentir’.

D’altra banda, els arguments exposats per Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra, on assenyalen que el grup Fem PS és excloent, tampoc no han estat compartits per Rios. El portaveu de Fem PS assegura que es tracta d’un projecte obert, constructiu i que pretén sumar, i que és per això que ‘no entenem aquesta posició’.

TOTES LES NOTÍCIES