El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, ha insistit que no van ser informats de les transferències de diners fetes pel grup parlamentari mixt. Així ho ha manifestat aquest dimarts en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA on ha dit que no entén per què el grup parlamentari mixt ‘ha de mentir’ per justificar una actuació ‘d’aquest estil’, fent referència a les transferències de diners que es van fer cap al Consell General i cap al compte del grup mixt.

David Rios ha recordat que han entrat dues cartes, una demanant que se’ls retornin el gruix del fons que es van enviar al Consell i l’altra per demanar al síndic que intercedeixi amb el grup mixt perquè se’ls retorni la transferència que es va fer al compte creat pel nou grup. En referència a les declaracions del president del grup parlamentari mixt en què els acusava de voler-los fer el ‘pacte de la fam’ Rios ha replicat dient que ‘no sé com el Jaume pot pensar això si no n’havíem parlat mai’ i ha afegit que que hi ha un intent de manipulació per justificar ‘una actuació injustificable’.

Rios ha lamentat que s’hagi traït la confiança que tenien en el president del grup ja que considera que el retorn dels fons al Consell es va fer amb una ‘evident idea de descapitalitzar el grup parlamentari’ i ha reiterat el fet que no n’havien parlat mai i que no entén ‘per què s’ha de posar aquesta falsedat sobre la taula’. En aquest sentit, ha assenyalat que si mai els retornen els diners possiblement els tornaran a la Sindicatura. Una altra cosa, però, són els diners que els pertanyen com a grup parlamentari, dels quals el grup mixt va transferir el 50%. En aquest cas, Rios ha dit que quan se’ls retornin, es donarà al grup parlamentari mixt la part que els correspon.

1 comentari

  1. I jo dic que qui menteix és el Rios. Ala, ja està dit!

Comments are closed.