vinyoli

Fins el 30 d’octubre es pot visitar a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell l’exposició “ricard lobo versus JOAN VINYOLI” que consta de quatre poemes del poeta català, seleccionats pel propi Ricard Lobo, dedicats al mar, il·lustrats amb cinc fotografies realitzades pel fotògraf urgellenc, nebot del poema homenatjat en el seu centenari del seu naixement.

Els poemes triats per l’exposició són ‘L’últim vent’ de llibre El Callat; ‘Platja’ del llibre El Griu; ‘Un sangtraït a l’horitzó’ del llibre Vent d’aram; i ‘Les barques de Braque’ del llibre Encara les paraules. Tres d’aquests poemes van acompanyats d’una fotografia, mentre que un quart poema està il·lustrat amb dues fotos.

Any Joan Vinyoli 1914-2014

ricard lobo versus JOAN VINYOLI” forma part d’una exposició col·lectiva de dos pintors (David Ribas i Josep Maria Fontanet) i dos fotògrafs (Jordi Nebot i Ricard Lobo) anomenada ‘Cridats per Vinyoli’, creada amb motiu de la declaració de l’Any Joan Vinyoli 1914-2014 per part de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Cridats per Vinyoli ja s’ha exposat a Barcelona, Santa Coloma de Farners i Begur, i a final d’any s’exposarà també a Vilafranca del Penedès, formant part de tot un conjunt d’actes que s’estan celebrant a tot Catalunya, Andorra Espanya i a Amèrica durant aquest any 2014.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada