El  president de la Fiabci Andorra, Jordi Ribó, ha valorat molt positivament el pas pel país del 68è Congrés Mundial de la federació, celebrat entre el 23 i el 28 de maig. Ribó creu que el fet que hi hagin assistit persones de 45 nacionalitats diferents significa que “el món ens ha conegut i ens hem posicionat en el mapa”. El president de la Fiabci Andorra també ha destacat que és necessari seguir amb la promoció a l’exterior donant a conèixer Andorra i el sector immobiliari i així “anar construint ponts amb diferents associacions d’arreu del món”. Ribó ha assegurat que els agents immobiliaris del Principat estan satisfets amb l’experiència d’acollir el congrés ja que els ha facilitat atraure els inversors.

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzat el 68è Congrés Mundial de la Federació Internacional d’Agents Immobiliaris (Fiabci) que s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, entre el 23 i el 28 de maig. El president de la Fiabci Andorra, Jordi Ribó, ha volgut avaluar com ha anat l’experiència de ser el país amfitrió del congrés. Segons Ribó, Andorra és un país atractiu pels inversors, però cal explicar-ho i “aquests congressos serveixen per explicar qui som i cap on volem anar”.

El màxim exponent de la Fiabci a Andorra ha valorat molt positivament el pas del congrés pel Principat, ja que, el fet de que hi hagin assistit persones de 45 nacionalitats diferents “significa que el món ens ha conegut i ens hem posicionat al mapa”. Ribó ha indicat que els propers passos que ha de seguir el sector immobiliari són continuar amb la promoció a l’exterior i “anar construint ponts amb diferents associacions d’arreu del món”.

Ribó també ha destacat la implicació de les empreses andorranes en el congrés: “han pogut explicar què és l’Smart Country i quin és el país que volem al futur”, alhora que han pogut fer negocis. El president de la Fiabci a Andorra ha assegurat que els agents immobiliaris del país estan molt satisfets amb l’experiència d’acollir el congrés perquè els ha facilitat el ‘networking’ amb els inversors. Ribó ha explicat que la feina comença ara, després del congrés, per intentar que els inversors que s’han interessat per Andorra s’acabin decidint a fer-ho.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada