riberayguaEl ministre de la presidència, Antoni Riberaygua, arran dels cessaments del director i director adjunt de la policia, ahir va posar el càrrec a diposició però el cap de Govern no ho va voler acceptar.

Antoni Riberaygua era el ministre de l’interior quan van succeir els fets relacionats amb el cas de les escoltes telefòniques a l’edifici de la Policia i va ser la persona que, juntament amb el cap de Govern, Antoni Pintat, va nomenar Josep Ramon Peralba i Pere Gispert com a cúpula del Cos de Policia.

Ahir, després de saber-se que estaven inculpats en el cas de les escoltes, el ministre de la presidència actual, Antoni Riberaygua, va posar el seu càrrec a disposició. El cap de Govern, Antoni Martí, no ho va acceptar sinó que el cap de Govern va demanar a Riberaygua seguir fins al final de la legislatura.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d’Andorra, Antoni Riberaygua va acceptar continuar, després de superar una crisi que més enllà dels comandaments policials va arribar al mateix gabinet de Govern.

Després de la destitució de Peralba i Gispert, qui estaria meditant la renúncia són el cap d’afers interns, Ramon Sancho, que es planteja jubilar-se, i un dels directors adjunts que quedaven juntament amb Maribel Lafoz, Miquel Àngel Barbolla, que no voldria seguir amb aquest càrrec.

4 comentaris

  1. El millor que podria fer aquest Govern és plegar. Les disputes internes no el deixen avançar. Tot són escàndols i escandols i res en positiu. El senyor Riberagua sembla que haurà de marxar sense haver fet res: res de les competències amb els comuns, res del joc, res de res. Això sí, sembla que els “tonis” continuen manant peti qui peti.

  2. A cops de barra us haurien d’adreçar a tots aquests que us heu carregat el país d’aquesta manera. Si per mi fos, tots aquests “lliberals” que us heu aprofitat del país durant aquests anys, a declarar davant del jutge. Ma forta contra totes les il·legalitats d’aquesta gent. El càrrec a disposició del cap de govern diu…. les mans dels corruptes a disposició del poble, és el que volem!

  3. Tots cessats per plegar i per pre-jubilarse. Els que haurien d’estar a casa estan als despatxos ministerials. “Andorra país Espacial”

  4. Quan el vaixell comença a enfonsar-se, les rates són les primeres en marxar…
    Aquesta desvandada només pot significar que el gruix de gel contra el que ha xocat el famós “indestructible” era més gran de que es pensaven.
    Ai… si algú hagués parat atenció al missatge ocult del Titànic, més d’un “fantasma” no hagués entrat al purgatori… Ara a intentar evitar ofegar-se… De moment, tots plegats buscant un coixí de calers prou gros (intentant cobrar les seves jubilacions abans de veure que aquestes poden perillar…).
    Tan debó les rates no tinguin temps a fugir del vaixell i quedin atrapades a la bodega, amb el capità… jeje. Ja és hora d’acabar amb la peste erradicant les portadores del virus.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada