Riberaygua i Travesseres planteja accions al carrer i una fira de la cervesa

riberayguaL’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres ha estrenat aquest dimarts la nova cara del carrer Bonaventura Riberaygua després de les obres d’embelliment. S’ha ampliat la vorera i s’han col·locat plantes per facilitar el pas dels vianants i donar més visibilitat als establiments. Els propers passos són senyalitzar les entrades i crear esdeveniments per dinamitzar la zona, segons ha explicat el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón. Des de l’associació, els seus responsables Rosa Pascuet i Antonio Miralles, han indicat que engegaran una campanya per “mantenir el carrer ben net” i que ja pensen en accions al carrer com una batucada per l’Andorra Shopping Festival o una possible Fira de la cervesa per revifar la zona.

El carrer Riberaygua ha estrenat aquest dimarts el seu nou aspecte amb voreres més amples i jardineres per fer la zona més atractiva al públic i donar visibilitat als comerços. La nova disposició, ha afirmat el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, “facilita accions de dinamització”, ja que s’hi poden ubicar carpes i parades per fer fires o nits temàtiques, per exemple.

El cost de les obres és d’uns 150.000 euros però, segons el cònsol, “s’han optimitzat els recursos”. La pròxima fase serà la senyalització de les entrades, una demanda expressa dels mateixos comerciants per fer més visible el ‘shopping center’ de Riberaygua i Travesseres.

Els comerciants valoren positivament el canvi perquè “dóna claredat al carrer” i fa que es vegi “molt més ample”, ha afirmat la presidenta de l’associació de comerciants de la zona, Rosa Pascuet. Ara posaran en marxa una campanya per mantenir net el carrer i “ser cívics” i començaran a planificar accions per dinamitzar el nou centre comercial. Es preveu fer una batucada coincidint amb  l’Andorra Shopping Festival i valoren la participació en una fira de la cervesa.

L’embelliment de la parròquia és una acció “viva”, ha assenyalat Minguillón, i per seguir amb aquest objectiu s’està elaborant un projecte amb Andorra Turisme i les associacions de comerciants per determinar “cap a on anirà el comerç”. A partir d’aquí s’establiran els canvis necessaris, cosa que haurà d’esperar al proper mandat però es vol “deixar preparat perquè qui vingui ho pugui tirar endavant”. 

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. O sigui moltes batucades i ni un sol banc! Molt bé, molt bé!

Comments are closed.