Un cop finalitzada la ronda de converses encetada pel ministre de Presidència, Antoni Riberaygua, per conèixer de primera mà els neguits i demandes dels comuns en vistes a la revisió de les Lleis de Competències i de Transferències, el Govern s’ha posat a treballar en la diagnosi interna de cadascuna de les competències.

Amb aquest objectiu, el ministeri de Presidència s’ha adreçat als set comuns sol·licitant de manera detallada informació sobre les activitats i serveis prestats per cadascuna de les administracions local. Aquesta informació ha de servir per dur a terme l’anàlisi de costos i eficiència per tal de comprendre amb més exactitud la situació real en l’àmbit competencial i quines son les possibles mesures a emprendre.

El ministre sol·licita igualment a les corporacions que identifiquin els problemes i les dificultats detectades en la gestió dels seus serveis i que assenyalin interlocutors per a cadascuna de les matèries.

Riberaygua, que demana que els serveis del ministeri de Presidència rebin la informació com a molt tard al juliol, assenyala en la carta la necessitat d’afrontar els reptes del país amb coratge i visió d’estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada