aulatecniaAulatecnia, la primera solució global d’innovació educativa que planteja la integració de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) en els centres educatius, va celebrar a l’Aula Demo que té instal·lada al Col·legi Santa Joaquima de Vedruna, de la Fundació Vedruna, a Sevilla, una jornada tècnica en què es vanpresentar les seves innovadores propostes tecnològiques i metodològiques per aplicar a l’entorn de l’Educació.

Representants dels Centres Educatius de la Comunitat Autònoma d’Andalusia amb inquietuds sobre els avantatges que pot aportar l’aplicació de les TIC en el context escolar, es van donar cita en aquesta Trobada Tecnològic, que tenia com a objectiu mostrar les possibilitats que ofereix la tecnologia per millorar el procés d’ensenyament- aprenentatge tant des de l’òptica dels professors i personal no docent, com dels alumnes i pares.

La jornada, qcoordinada per Basilio Guerrero Díaz, director comercial i de formació de Moc, que va ser  l’encarregat de guiar les diferents ponències i casos d’èxit que es van mostrar durant la jornada en l’evolució del procés de l’ensenyament-aprenentatge.

L’elenc d’experts que van participan en aquesta trobada es va completar amb Javier Vicuña, director de Centres Digitals que explicarà com les plataformes educatives han de complir amb els objectius del pla de maduresa de les TIC en els centres educatius i Pedro Camps Eckard, Coordinador d’Aulatecnia i Business Manager Personal Systems de Recerca, que va abordar la importància de posar la innovació al servei de l’evolució contínua en el centre educatiu.

A la jornada també es van mostrar les principals claus de l’èxit de les iniciatives tecnològiques dutes a terme en altres centres Vedruna com el Col·legi Nostra Senyora del Carme a Bilbao o el Col·legi Carmelites Sagrat Cor de Vitòria-Gasteiz. Unes experiències pràctiques que van mostrar resultats reals sobre l’avantatge de recolzar-se en la tecnologia per ensenyar i aprendre.

A través d’aquestes trobades tecnològics, els representants de Aulatecnia es proposen mostrar les claus d’una solució que és capaç d’aglutinar de manera integradora i en un únic espai, la gestió, l’organització i la comunicació del centre educatiu, oferint opcions diferents per a planificar, tutoritzar i dinamitzar, amb la innovació com a teló de fons, l’ensenyament i l’aprenentatge en un Aula Digital.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada