caldera

És molt important fer una revisió, almenys una vegada a l’any, de la caldera d’aigua, per això podeu contractar l’instal·lador o la companyia de gas que us la va instal·lar. 

Tant si funciona amb gas natural o amb gasoil, és convenient que netegeu els seus cremadors i que comproveu el seu funcionament. Fins i tot seria recomanable contractar alguna cobertura d’assegurança per evitar problemes amb la caldera en cas que es produeixin avaries o que es trenqui.

També s’ha de tenir en compte que la resta del manteniment van a càrrec dels usuaris, per això, heu de comprovar cada mes quina és la pressió d’aigua que indica la caldera, aquesta ha de ser superior o igual a 1 bar, si és inferior és que hi ha manca d’aigua en el sistema. Si és aquest el cas, el més recomanable és que us llegiu el manual d’ús per conèixer ben detalladament el seu funcionament.

Generalment, la caldera acostuma a instal·lar-se en llocs on pot acumular pols o greix, com la cuina i la terrassa, aquesta brutícia podria fer-la malbé i escurçar la seva vida útil, per això és necessari que de tant en tant netegeu la carcassa de la caldera, el tub d’evacuació i les reixetes de sortida amb un drap humit i sabó neutre.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada