Revaloritzar el cotxe per vendre’l

Malgrat que des del primer minut que el cotxe surt del concessionari ja està perdent valor, és possible aconseguir revaloritzar un cotxe de segona mà. HTMBoxes, centre del bricolatge de l’automòbil, destaca les claus per aconseguir-ho.

• Un dels aspectes més importants a tenir en compte és l’exterior. Per això, un dels consells bàsics és rentar, eixugar i aplicar una capa de cera. De la mateixa manera, és molt important hidratar els plàstics “no pintats” com els tiradors de les portes, para-xocs, zona del neteja-parabrises i gomes de les finestres. També convé tenir una especial atenció a l’estat de les llandes.

• Un dels aspectes que poden ‘sanejar’ enormement l’aspecte d’un cotxe és la matrícula. “Si la matrícula del vostre cotxe està deteriorada o doblegada per cops, amb l’adquisició d’una nova tindreu la sensació d’haver-li tret anys al cotxe”.

• La imatge interior d’un cotxe és clau a l’hora de vendre’l. Per aquest motiu, els experts aconsellen aspirar convenientment els seients i moquetes. 

• No netegeu el motor. Un motor net i lluent farà sospitar al comprador que aquest pugui tenir fuites. Per altra banda, és primordial substituir totes les bombetes que no funcionin.
FONT: 

Tech Sales Comunicación

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat