escalaUs proposem reutilitzar una escala vella portàtil per integrar-la entre el mobiliari de casa vostra, transformant-la en una biblioteca o una prestatgeria. D’aquesta manera, a més de no desaprofitar elements que ja no resulten útils a la llar, podeu incorporar-hi mobles únics i originals, que podeu col·locar en l’ambient de casa vostra que millor s’adeqüi a les vostres necessitats.

Material que necessitareu: una escala vella, pintura acrílica, pinzell, prestatges de fusta, claus i martellEl procediment consisteix a col·locar els prestatges de fusta sobre els graons de l’escala. Després, hem de subjectar cada prestatge amb uns 4 claus a l’escala, perquè quedin ben ferms. Per acabar, pintem l’escala i els prestatges amb pintura acrílica del mateix color. Ho deixem assecar i després hi apliquem una altra capa de pintura.

La pintura pot ser del mateix color per a l’escala i els prestatges, o bé, combinar colors, pintant l’escala d’un color i els prestatges d’un altre. A més, podeu aplicar diferents tècniques de pintura per adaptar el treball a l’estil que més us agradi.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada