Reunions formatives sobre igualtat amb els professionals de la comunicació

Etiquetes fent al·lusió a la diversitat, la igualtat i la inclusió
Etiquetes fent al·lusió a la diversitat, la igualtat i la inclusió (iStock)

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha iniciat aquest dilluns les reunions formatives en matèria d’igualtat adreçades a periodistes i treballadors del sector de la comunicació. L’objectiu de les trobades, dividides en tres jornades al llarg d’aquest mes de gener, és donar a conèixer i compartir amb els professionals del país la guia que, sota el títol ‘Igualtat i comunicació. Reflexions i bones pràctiques per al tractament de la diversitat i la igualtat social’, ofereix recomanacions a l’hora d’abordar fets noticiables vinculats amb qüestions com ara la violència de gènere, la discapacitat, la infància i la joventut o la gent gran.

A les formacions hi participa personal tècnic del ministeri de les àrees d’Igualtat; de Participació i Promoció de la Joventut i el Voluntariat; d’Atenció a la Infància i l’Adolescència; de Promoció a l’Autonomia Personal; i finalment de Serveis Socials.

El document s’ha treballat des del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (APCA). Es pot consultar en línia a  https://www.aferssocials.ad/igualtat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES