La  delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós va acompanyar a l’Ajuntament de la Torre de Capdella i  l’Associació de Veïns Afectats pel Conveni Municipal de Subministrament Elèctric en una reunió, el passat dimecres, amb Montserrat Ribera, directora de l’Agència Catalana de Consum i Pere Palacín, director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial.
 
L’objectiu de la reunió era aportar tota la informació real i completa sobre el procés contenciós amb ENDESA, perquè des de la Agència Catalana de Consum en tinguessin un coneixement exhaustiu i poguessin valorar quines actuacions caldria dur a terme.
 
L’Ajuntament de la Torre de Capdella va realitzar una consulta vinculant a la Direcció General de Tributs el 16 d’octubre de 2016 i la resposta va ser favorable als beneficiaris del Conveni Municipal de Subministrament Elèctric, en la facturació del 2015 en endavant, amb motiu d’un  canvi de normativa en l’IVA, a partir de l’1 de gener de 2015. En base a aquesta resposta, el 13 de desembre de 2016 l’Ajuntament de la Torre de Capdella va demanar un aclariment a la Direcció General de Tributs, que es va rebre el 18 d’abril del 2017, i que va confirmar els termes de la resposta anterior.
 
L’Ajuntament i l’Associació van demanar a l’Agència Catalana de Consum un informe sobre les possibles actuacions que podrien dur a terme.
 
La directora es va comprometre, un cop revisada tota la documentació aportada, a donar resposta a les demandes de l’Ajuntament de la Torre de Capdella i de l’Associació deVeïns Afectats pel Conveni Municipal de Subministrament Elèctric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada