Reunió informativa a la Seu sobre la línia elèctrica entre Adrall i Andorra

adrallEl pròxim dimecres, 27 de novembre, a les 19 hores, està prevista a la sala polivalent del Centre Cívic El Passeig de la Seu una xerrada informativa adreçada als afectats pel projecte d’una nova línia elèctrica entre Adrall i la frontera amb Andorra.

Alguns particulars ja s’han constituït en plataforma per presentar conjuntament les possibles al.legacions a través del despatx d’advocats Cudós Consultors, que els assessorarà. D’altra banda, els convocants volen aprofitar la trobada per reivindicar més informació sobre la infraestructura que vol executar Red Eléctrica Española (REE) a l’Alt Urgell.

En aquest sentit, la línia elèctrica de 220.000 volts genera el rebuig d’alguns ciutadans, que consideren que no s’ha tingut en compte l’impacte mediambiental que suposarà per al territori, on afectaria fins i tot alguna urbanització. De moment, s’ha sol.licitat una reunió amb REE per conèixer a fons el projecte.

En cas d’executar-se, la línia travessaria els municipis de Ribera d’Urgellet, Montferrer i Castellbò, la Seu d’Urgell i les Valls de Valira, tal i com es pot veure al BOE del passat 29 d’octubre.