Reunió informativa a la Seu sobre el projecte d’acompanyament educatiu per al nou curs

Demà dimecres 3 d’octubre, a les cinc de la tarda, se celebrarà una reunió informativa per explicar el projecte ‘Acompanyament educatiu’ que impulsa Càritas d’Urgell, La Seu Solidària, l’Ajuntament de la Seu, l’Oficina Jove Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones i els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament dins del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquesta reunió, que tindrà lloc al CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell, també té com a objectiu trobar persones interessades en fer de voluntaris per realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu als alumnes tant d’educació primària com de secundària dels diferents centres de la Seu.

Els voluntaris es cercaran entre ciutadans de la Seu com mestres, jubilats, estudiants, pares i mares, entre d’altres persones interessades. Al llarg del mes d’octubre se seleccionaran els voluntaris, s’organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

Les tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu es realitzaran d’octubre a maig de 2019.

L’objectiu del projecte ‘Acompanyament educatiu’ és afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, i alhora vetllar per la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes.

Aquest és ja el sisè curs escolar que es realitza aquest projecte que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.