Reunió de poble a Escaldes per informar sobre la situació del subministrament d’aigua

Els cònsols d’Escaldes-Engordany, Trini Marin i Marc Calvet, han anunciat aquesta tarda  que el proper 5 de maig a dos quarts de nou del vespre tindrà lloc a la sala d’actes del Comú una reunió informativa sobre el servei de subministrament d’aigua potable a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Aquesta reunió, oberta a tots els ciutadans, té com a objectiu informar sobre els treballs en curs per millorar el subministrament d’aigua a les llars de la parròquia. Uns treballs que s’estan efectuant des de la Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) amb la col·laboració del Comú.

Per la seva banda, el cònsol menor ha explicat que davant les previsions meteorològiques dels propers dies, que indiquen pluja, es poden produir nous talls en el subministrament d’aigua potable, sempre i quan els nivells de terbolesa assoleixen índexs no aptes per al consum. Les pluges, juntament amb la fosa de neu, podrien arrossegar els sediments acumulats des del passat mes de juliol, com a conseqüència de la forta tempesta al Calm de Claror. No obstant, en el cas que es produeixin interrupcions en el subministrament d’aigua s’espera que siguin puntuals.

Durant els darrers mesos s’han efectuat treballs de millora a la captació i el nou dipòsit, amb una capacitat de 2.500 metres cúbics, es preveu que estigui enllestit a finals del proper mes de juny, una instal·lació, que juntament amb l’actual de 800 metres cúbics, permetrà augmentar l’autonomia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.