El passat dia 20 de febrer del 2017, el Sr. Manuel Montobbio, Ambaixador d’Espanya a Andorra va acollir a la seu de l’Ambaixada d’Espanya, la reunió ordinària de la Junta Rectora del Consorci del Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell.

La  reunió fou presidida pel Sr. Albert Batalla, Alcalde de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i va comptar també amb la presència del Sr. Vicente Pérez, Vicerector Adjunt de Centres Associats de la UNED, la Sr. Nuria Carriedo, Vicerectora de Qualitat i Ordenació Acadèmica de la UNED.
En aquesta reunió, la Junta Rectora va aprovar la memòria acadèmica del curs 2015-2016 del Centre Associat de La Seu d’Urgell, l’execució del pressupost de l’any 2016 així com el pressupost per a l’exercici 2017 per un import de 223.585,79 €.  

3r. Congrés Internacional d’Història dels Pirineus

La Junta Rectora va donar ple suport al 3er Congrés Internacional d’Història dels Pirineus. Aquest Congrés tindrà lloc els propers dies 16, 17 i 18 de juny del 2017 a La Seu d’Urgell i a Andorra la Vella. Organitzat pel mateix Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell, l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Institut d’Estudis Andorrans, vol donar continuïtat als congressos realitzats als Centres Associats de la UNED a Cervera (1988) i Girona (1998) i la principal novetat és donar a conèixer la història dels Pirineus d’una forma més oberta i transversal i realitzar un estudi global i integrador de la història del Pirineu.

La UNED de la Seu d’Urgell impartirà el Grau en Criminologia el proper curs 2017-2018

La mateixa Junta Rectora va aprovar que el Centre Associat pugui impartir el nou Grau en Criminologia que oferirà la UNED des del proper curs 2017-2018. Aquest grau, de caràcter multidisciplinar, té com objectiu subministrar una formació criminològica integral sobre el sistema de justícia penal. Aquesta formació teòrica es completarà amb formació pràctica, amb convenis específics, a diferents institucions públiques (cossos policials i penitenciaris) vinculades amb la criminologia.

La UNED al Centre Penitenciari d’Andorra

La Junta Rectora va igualment valorar molt positivament el futur conveni que signarà el Govern d’Andorra amb la UNED als efectes que els interns del Centre penitenciari d’Andorra pugui matricular-se al curs d’accés i graus que imparteix la UNED.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada