Arxiu

Els grups parlamentaris Demòcrates, Liberal i Ciutadans Compromesos, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, s’han reunit aquest dimarts a la tarda amb el col·lectiu de joves ‘Fridays For Future Andorra’, per seguir avançant en la proposta d’acord per reconèixer la crisi climàtica i l’estat d’emergència climàtica i ecològica, que s’entrarà a tràmit aquesta tardor al Consell General.

Durant la reunió s’ha avançat en el document consensuat entre totes les parts implicades, i que s’estructura en cinc apartats: mobilitat, energia i canvi climàtic, economia circular, planificació i construcció, i participació pública i educació ambiental.

La proposta d’acord, que deriva de la Llei 21/2018, del 13 de setembre, d’impuls a la transició energètica i del canvi climàtic, compta amb les aportacions fetes pels joves de ‘Fridays For Future’.

Totes les mesures presentades en el document tenen com a objectiu final reduir les emissions anuals de gasos d’efecte hivernacle en un 37% l’any 2030 i arribar a la neutralitat carboni l’any 2050.

La reunió d’aquest dimarts és la segona dels darrers mesos i la primera de les tres acordades amb ‘Fridays For Future’ que han de servir per tancar el document definitiu de la proposta d’acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada