El Ministeri de Salut ha tingut coneixement, a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), de la retirada voluntària de tres lots de Tovalloletes Carrefour Baby Sensitive de 72 unitats, per la presència del bacteri Burkholderia contaminants.

D’acord amb la informació de l’empresa, “Centros Comerciales Carrefour SA”, aquest bacteri té un potencial infecciós baix en persones sanes. No obstant, pot presentar un risc potencial d’infecció a persones amb pells malmeses o amb el sistema immunològic debilitat.

En conseqüència, aquests lots de producte no s’han d’utilitzar.

L’empresa ha iniciat la retirada del producte dels seus centres comercials: hipermercats i supermercats Express i Market. Per tal de recuperar les unitats adquirides pels consumidors, a més d’informar amb cartells als centres, l’empresa ha inclòs un avís al seu lloc web (vegeu peu de pàgina).

Productes afectats

Els tres lots afectats són: 07649, 07650 i 07651, comercialitzats a partir de desembre de 2018 i amb codi de barres 3560071105624.

Recomanacions a l’usuari:

Es recomana als consumidors que disposin d’alguna unitat del producte amb els lots afectats, que no l’utilitzin i es dirigeixin a un establiment dels Centres Comercials Carrefour per fer-ne la devolució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada