Retencions des de la Margineda fins la frontera del Riu Runer per sortir del país

cues-cotxesLa tornada del cap de setmana ha estat complicada per la sortida de vehicles durant aquest diumenge a la tarda, bàsicament per la frontera del Riu Runer. Cap a les 14 hores s’han produït retencions des de Sant Julià de Lòria fins la frontera i dues hores més tard les cues ja arribaven a la Margineda. Dues hores més tard es mantenien encara 5 quilòmetres de retencions de sortida del Principat per la frontera hispano-andorrana i passades les 19 hores eren 3 quilòmetres.

Les retencions de sortida del Principat han superat els 7 quilòmetres aquest diumenge a la tarda per la frontera hispano-andorrana, segons ha informat l’Àrea de Mobilitat del Govern d’Andorra. Les cues s’han estès des de la Margineda fins la frontera, fent que alguns conductors tardessin diverses hores per sortir del país, com han fet notar a les xarxes socials.

També hi ha hagut complicacions a la C-14, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, primer a causa d’un accident que ha obligat a taller l’entrada del Túnel del Cadí en direcció sud i posteriorment pel tall a Organyà per esllavissades. Durant la tarda s’han registrat en aquesta via fins a 14 quilòmetres de retencions.