Resultats del 1r torneig Pro-Am al Soldeu Golf

Els guanyadors del primer torneig Pro-Am en la modalitat HCP que s’ha disputat aquest dissabte a Soldeu ha estat l’equip format per Gonzalo Mendoza, Marc Isla, Ricart Morat i Francesc Gaset, i l’encarregat de lliurar el premi ha estat el director general d’Ensisa, Conrad Blanch. El segon classificat ha estat l’equip format per Alexis Wagnon, Joan Carles Busquet, Jaume Puigcercós i Miquel Armengol. En aquest cas, ha estat Magalí Orsi qui ha lliurat el premi.

De la seva banda, en la categoria Scratch, l’equip guanyador ha estat el format per Clement Nargoux, David Esteve, Meri Amador i Ferran da Silva i ha lliurat el premi Julien Croze, director general de Doppelmayr. El segon premi ha estat per a l’equip de Remi Maes, Francesc Segarra, Joan Canet i Remi Bolt, que han rebut el seu guardó de mans de Josep Escabrós.

També s’han donat premis especials d’aproximació als PAR 3.

 

2 comentaris

  1. Cristina commented on Fòrum.AD:

    Si senyor!! La joventut comença a apretar. Aquest resultat demostra que esteu preparats. El relleu està assegurat. Gràcies Gonzalo, Orlando i Paco!!!!

  2. Si senyor!! La joventut comença a apretar. Aquest resultat demostra que esteu preparats. El relleu està assegurat. Gràcies Gonzalo, Orlando i Paco!!!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES