El Dr. Josep Maria Casanellas, Responsable del departament de Qualitat del SAAS, ha explicat en la sessió clínica d’aquesta tarda què l’autoavaluació feta a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell seguint el model EFQM ha donat uns resultats acceptables.

Davant la proposta del Departament de Qualitat de planificar el Model EFQM (European Foundation for Quality Management) com a eina d’acreditació de Qualitat, es va fer un primer pas, normatiu en l’acreditació del model esmentat, que consisteix en fer una primera autoavaluació, és a dir, la mateixa institució utilitzant els estàndards propis de l’EFQM, avalua quins estàndards assoleix i quins queden per superar.

L’any 2014 el Departament de qualitat de l’Hospital va realitzar aquesta autoavaluació amb un resultat acceptable del 70% d’estàndards assolits segons la pròpia avaluació, malgrat el Model EFQM valora aquest resultat com a inici d’un procés de millora.

En aquesta autoavaluació però es van detectar els principals punts de millora, que són les àrees en les quals l’organització treballa per assolir una acreditació acceptable.

Text: SAAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada