Restriccions en el trànsit rodat i desviacions de la circulació a Andorra la Vella per la rua de Carnestoltes

El Comú de  d’Andorra la Vella informa que amb motiu de la cercavila de la Rua de Carnestoltes, que se celebra aquest dissabte 16 de febrer a partir de les 18.00 hores – amb sortida a la plaça Guillemó i que recorrerà el carrer Doctor Nequi, part de l’avinguda Príncep Benlloch i tota l’avinguda Meritxell fins a la intersecció amb el carrer de la Unió -, hi haurà desviacions dels sentits de circulació dels vehicles i talls provisionals del trànsit rodat.

17.30h: Desviació de la circulació a la Plaça Guillemó pel carrer de l’Alzinaret.

17.50h: La circulació procedent de St. Julià de Lòria, direcció centre vila, serà desviada pel carrer Baixada del Molí – excepte veïns -.

17.50h: Els vehicles procedents de la l’avinguda Doctor Mitjavila seran dirigits cap al carrer Prat de la Creu.

18.10h: Es tallarà el trànsit a l’avinguda Meritxell, a l’alçada del carrer de la Unió.

 

Transport públic i col·lectiu de passatgers

Els vehicles de transport col·lectiu de passatgers, procedents de Sant Julià de Lòria, amb direcció centre vila, podran accedir-hi, però hauran d’esperar al passatge de la cercavila. Tot seguit, podran incorporar-se darrera del vehicle de tancament del seguici.

Els vehicles de transport de passatgers procedents de l’avinguda Doctor Mitjavila seran desviats cap al carrer Prat de la Creu durant el pas de la Rua.

 

TOTES LES NOTÍCIES