Restaurant Kökosnøt i Lavazza porten l’exclusiu cafè Kafa a Andorra

El cafè Kafa prové d’Etiòpia i té una producció molt reduïda, que impedeix l’accés a aquest gra pel gran consum

El públic andorrà amb el paladar més exigent ara ja pot tastar el Kafa, l’exclusiu cafè etíop de Lavazza. Aquest cafè de collita, selecció i assecat artesanal prové de la regió homònima, on té origen la història del cafè. Lavazza i el recentment inaugurat restaurant Kökosnøt tenen com a eix comú la filosofia de prioritzar la qualitat i el sabor. Per això, Kökosnøt actualment és l’únic establiment al territori que permet degustar aquesta beguda.

Kafa és un cafè de producció molt reduïda que manté un procés manual en la seva elaboració. L’origen del gra és inigualable, prové d’una regió d’Etiòpia que és considerada reserva de la biosfera i patrimoni mundial per la Unesco. A Kafa els monjos cristians feien una infusió coneguda com a “coffea”, avui en dia l’ètim de la paraula cafè. Amb aquesta matèria primera tan especial, Lavazza ha creat un cafè que proporciona una experiència sensorial única, amb un aroma floral intens i un retrogust de dàtil amb notes de cirera madura.

Victoria Kemerer, propietària del restaurant Kokosnot comenta que “hem escollit el cafè Kafa pel seu exquisit sabor i perquè a la nostra filosofia l’origen i la història de tots els productes són una part important de l’experiència”. Inspirat pels aromes d’aquest cafè, el xef Erik Ríos ha creat un postre exclusiu amb el seu gra.

Lavazza arriba a Andorra amb determinació per a posicionar-se al mercat a partir d’un partnership entre el Grup Becier i la distribuïdora Vendomat International. Javier García, Director Comercial de Lavazza Espanya i Portugal, comenta: “a Andorra hi ha un bon potencial per Lavazza i en especial per cafès tan exclusius com el Kafa, perquè el públic prima per la qualitat i sap apreciar les notes aromàtiques del producte”.

Lavazza a Andorra amb Grup Becier
La prestigiosa marca de cafès italiana arriba a Andorra de la mà de Vendomat International i Grup Becier. Amb l’objectiu de potenciar la presència de la marca al país, Vendomat International va formalitzar un acord amb el Grup Becier que li dona exclusivitat a la tradicional empresa andorrana en la distribució de Lavazza al territori nacional.