L´onada de fred que ha sacsejat Europa ha provocat que el preu de les verdures i hortalisses hagi pujat al Principat, en alguns casos duplicant-se. Els establiments especialitzats asseguren que molts clients reaccionen comprant menys o directament no fent-ho. Els clients no han tingut més remei que adaptar-s´hi.

El fred dels darrers dies ha destruït les collites d´alguns països europeus i la conseqüència ha estat que les hortalisses i les verdures costen molt més. Per exemple, el cost mitjà d’adquirir un carbassó o els enciams s´ha doblat, com a mínim, en les darreres dues setmanes.

Les fruiteries i verduleries han hagut d´incrementar els preus i han notat com la gent compra menys. Els clients afirmen que s´ho prenen, fonamentalment, amb resignació.

Pel que fa a les fruites, les pujades dels preus no han estat tan exagerades, sobretot perquè vénen d’indrets on no ha afectat tant l’onada de fred.

1 comentari

  1. Se’ls hauria de caure la cara de vergonya de voler cobrar un quilo de pebrots a 3,98 euros. I això gairebé sempre, quan no ha nevat estan a 2,98. I després diuen compra a andorra. Vergonya és el que fa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada