eleccions catalunya 1

La Generalitat catalana ha demanat al consolat general d’Espanya a Andorra que informi els residents catalans sobre la possibilitat d’exercir el dret al vot el proper dia 27 des de l’oficina de correus de la Seu d’Urgell. Ho ha fet a instàncies de l’Assemblea Nacional Catalana a Andorra.

L’entitat ha engegat una campanya sota el lema “Encara hi ha temps” per informar els residents que no hagin votat abans del 29 d´agost, que ho poden fer si sol·liciten el vot mitjançant el sistema de vot anticipat per correu des de l´oficina de correus de la Seu d´Urgell.

Tenen de temps fins el dia 17 de setembre per fer-ho i rebran les paperetes del vot a la mateixa oficina. Ho podran enviat des de la mateixa seu de correus a la capital de l´Alt Urgell abans del dia 23. Per realitzar aquest tràmit tant sols cal presentar el DNI o passaport espanyol.

La delegació a Andorra de l´assemblea va traslladar a la Generalitat les queixes de ciutadans catalans residents a Andorra en el sentit que des del consolat general d´Espanya no s´informa sobre aquesta possibilitat. Tot i que tècnicament no forma part del sistema de vot que utilitza el CERA, l´ANC considera que caldria informar d´aquesta possibilitat.

El proper dia 9 la via lliure per a la república catalana arriba a Andorra la Vella, en concret a la plaça del Poble, que acollirà diversos actes que finalitzarà amb un punter gegant que apuntarà cap el parlament de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada