Aquest dijous 29 i el divendres dia 30 de maig, tot l’equip del Viari Show d’Andorra la Vella es desplaça a Sant Pol de Mar, població agermanada amb la vila d’Andorra la Vella.

Arrel d’una visita que va efectuar l’any 2013 el cap de la policia local de Sant Pol de Mar al Comú d’Andorra la Vella, durant la qual va ser convidat a presenciar una de les representacions del Viari Show, que va apreciar i valorar, es va prendre l’acord que en l’edició del 2014 hi hauria alguna actuació per als escolars de la seva població.

Així, aquesta setmana, la iniciativa centrada en l’educació viària i el civisme, que porten a terme conjuntament els serveis de Cases Pairals i de Circulació, es mostrarà als escolars de Sant Pol de Mar.

Els dos actes programats i organitzats pel Departament de Social comptaran amb l’assistència de 24 membres usuaris de les Cases Pairals de la Parròquia, dels quals 12 padrines que són les actrius amateurs, protagonistes del Show.

Hi seran, igualment, 4 membres que formen part de la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació, amb la caporal Montserrat Nogueras al front, i dos monitors del Servei de Gent Gran acompanyats del Cap d’Equip del Servei de Cases Pairals Cristian Asensio.

La primera representació del Viari Show es farà el dijous a la tarda, entre les 15.00 i les 16.00 hores. L’actuació serà seguida per mitja hora d’educació viària, impartida per la policia local de Sant Pol.

 El divendres 30 de maig, es presentarà una versió especial del Viari Show d’Andorra la Vella, d’una durada d’una hora i mitja i amb la representació teatral de 12 esquetxos, de 09.00 i les 10.30 hores.

Hi assistiran la Cònsol Major i Consellera de Social, Sra. Maria Rosa Ferrer, el Conseller delegat de Circulació, Sr. Manel Bal i el Cap del Servei de Circulació, Josep Antoni Pujol, així com el president de l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella, Sr. Josep Visa, acompanyats de l’Alcaldessa, Sra. Montserrat Garrido i del primer Tinent d’Alcalde i regidor de Governació, Sr. Ferran Xumetra.

La delegació procedent de la Parròquia d’Andorra la Vella serà integrada per 35 persones. Tots ells, amb autoritats municipals, s’aplegaran posteriorment en un dinar de germanor que els oferirà l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.

 El Viari Show d’Andorra la Vella també es representarà, el diumenge 8 de juny, en el marc de la 16ª edició de la fira de gent gran de Catalunya – FiraGran 2014 -, que se celebrarà a la ciutat de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada