Reparacions: no hi ha mal que per bé no vingui

De moment ningú sap com sortirem els veritables damnificats, els ciutadans, d’aquesta crisi. Molts diuen que serem més pobres, altres apel·len a aquesta frase tan contundent que resa que la generació “perduda” viurà per primera vegada en molts anys, pitjor que els seus pares. De totes maneres no tot el que podem treure en clar d’aquests anys de depressió és igualment negre.

Com hem començat dient, no hi ha mal que per bé no vingui. Durant alguns anys les NNTT van viure un somni semblant a aquell que va experimentar Hollywood als anys 50 i 60. Es venien mòbils de forma irreal i cada any les millores dels productes eclipsaven qualsevol crítica al sector. Després d’aquest temps i amb la crisi a sobre, tal com ha estudiat l’empresa Movilquick, el nombre de reparacions en artefactes tecnològics a Espanya ha viscut un increment increïble.

La reparació de tauletes s’ha vist augmentada en un 40 per cent. Per la seva banda les reparacions de mòbils es van duplicar en el primer trimestre de 2013. Aquesta informació ens demostra un canvi en la manera que tenim de consumir i en la forma que tenim de veure els aparells tecnològics. S’ha acabat l’era en què perdre el telèfon mòbil o veure com quedava trencat no era motiu de tristesa sinó una oportunitat per renovar-se. Avui dia la voluntat d’estalvi i l’entrada dels smartphones ha fet que considerem el telèfon mòbil i les tauletes com un artefacte que cal preservar.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES