El Comú dela parròquia d’Andorra la Vella informa que, a partir d’aquest dimarts 30 de juny, es procedeix a una reordenació dels sentits del trànsit a Santa Coloma, que van ser modificats el passat dijous dia 25 de juny.

Per tal de millorar encara més la fluïdesa del trànsit rodat, després d’haver hagut de tancar un tram del carrer Verge del Remei a causa dels treballs d’instal·lació i col·locació de nous col·lectors d’aigües, s’ha reorganitzat la totalitat dels sentits de circulació.

Així, el flux de circulació en direcció sud per l’avinguda d’Enclar es desviarà – a la rotonda Anna Maria Janer – cap al carrer dels Barrers i Camí Ral per reincorporació a l’avinguda, a l’altura del “Reata”. Excepcionalment, els veïns podran accedir al tram de l’avinguda d’Enclar comprès entre la rotonda Anna Maria Janer i la cruïlla amb el carrer Verge del Remei.

El trànsit procedent de la Margineda ja no serà desviat pel Pont de Pobladó, sinó que podrà continuar trajecte directament cap a Andorra la Vella. Per a això, s’ha habilitat el tram entre el “baixador del Garden” i el lloc de la confluència amb el carrer Verge del Remei amb un doble sentit de circulació, i la instal·lació de balises de seguretat a l’eix central de la via.

Emprant el dit “baixador del Garden”, també es podrà accedir directament a l’avinguda de Salou.  

1 comentari

  1. Vaya una!! I els veïns que?? Seguim donant la volta fins la Renault? 2 mesos amb aqeuts sorolls imparables de cotxes per el carrer els Barrers../ Camí Ral..? Que apenes poden passar ni els camions..ni els autobusos…quina vergonya!!!! 1 rere altra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada