Reobre el casal de gent gran del Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell

Sala del casal de la gent gran del Centre Cívic El Passeig
Sala del casal de la gent gran del Centre Cívic El Passeig. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a obrir la sala del casal de la gent gran del Centre Cívic. La reobertura es farà tot respectant les indicacions vigents del Govern de Catalunya, a través del Procicat, pel que fa a prevenció i control de la pandèmia.

La tinent d’alcalde de Gent Gran, Maria Lamolla, subratlla que “encara no ens podem relaxar del tot” i que per això “aquesta tornada a la normalitat serà progressiva”. De moment el Casal de la gent gran obrirà en horari de matí, amb un aforament limitat al 50% i amb les normes bàsiques de prevenció: rentat de mans, mascareta, ventilació, evitar aglomeracions i respectar la distància entre persones.

Lamolla avança que “si en aquest retorn es mantenen les normes i es respecten les mesures, es podrà anar ampliant horaris i activitats”. Per això, la regidora recorda que “és cosa de tots aconseguir-ho” i anima tots els usuaris i usuàries del casal a seguir les normes “i així poder tornar a establir les relacions entre iguals que portem tant de temps sense fer”.

TOTES LES NOTÍCIES