El departament d’Ordenament Territorial ha informat de la finalització dels treballs d’urgència per a la reobertura a la circulació de la CG3 en sentit La Massana. Així, des d’avui ja podran circular tots els vehicles. Aquest tram de la CG3 a la sortida d’Escaldes-Engordany estava tallat parcialment des del passat 27 de febrer, quan es va produir un esllavissament del talús a la zona de l’enllaç amb la sortida nord del túnel del Pont Pla.

Els risc s’havia centrat en un tram de calçada de carril únic de pujada i, vista la situació de risc generada al quedar desestabilitzats el talús i el reg d’Engordany, s’ha requerit una actuació relativament important per restituir l’estabilitat de la zona. Això va obligar a tancar a la circulació la CG 3 sentit la Massana per raons de seguretat.

Davant de la situació, i d’acord a la llei de la contractació pública, es va procedir per la modalitat de contractació d’emergència a redactar un projecte de restitució del talús i es va encomanar a l’empresa Projec per un import de 40.275 euros l’execució dels treballs, consistents en el sanejament del talús i la seva restitució amb un mur amb connectadors a la roca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada