Reoberta la Biblioteca Nacional en la seva nova ubicació a la seu ministerial del Rosaleda a Encamp

Nova seu de la Biblioteca Nacional
Nova seu de la Biblioteca Nacional (SFG)

La Biblioteca Nacional ha reobert les portes i ja ofereix servei normalitzat a tots els usuaris a les noves dependències del Ministeri de Cultura i Esports a l’antic Hotel Rosaleda. La nova ubicació, a la parròquia d’Encamp, permet continuar avançant en el procés de centralització en un sol espai de totes les dependències del Ministeri, amb la voluntat de generar sinergies entre els diversos departaments i també de racionalització de la despesa.

El nou espai compta amb un total de 774 metres quadrats, que es reparteixen entre l’espai destinat als usuaris, el fons consultable, la reserva i els llocs de treball dels tècnics, superant així la zona disponible que hi havia a les antigues dependències de la infraestructura a la casa Bauró, al barri antic d’Andorra la Vella. A més, les noves dependències permeten afegir als serveis ja habituals, noves sales individuals de consulta i augmentar fins a quatre punts de consulta per a bases de dades i catàlegs.

Amb aquest nou pas, la Biblioteca Nacional guanya espai per poder créixer i oferir un servei modern, més accessible per a totes les persones i adaptat a les necessitats actuals. El trasllat, que es va haver de posposar a causa de la situació provocada per la COVID-19, s’ha realitzat dins del termini previst.

TOTES LES NOTÍCIES