El Comú de la Massana continua amb la campanya de manteniment de les infraestructures públiques. Un cop adjudicades les obres, en breu començaran els treballs de renovació del col·lector secundari d’aigües residuals al riu dels Cortals d’Anyós, que ja passa per la tercera fase. Durant el mes de juny ja van quedar enllestides les obres d’arranjament del col·lector de la Roureda de Rull, a Sispony. L’objectiu és anar arranjant totes les canonades per evitar possibles pèrdues derivades del deteriorament de les instal·lacions.

L’obra del col·lector d’Anyós tindrà un cost de 107 mil euros i tindrà una durada de nou setmanes.

D’altra banda, un cop tancat el curs escolar, el Comú aprofita per realitzar diverses intervencions en les voreres de la parròquia, per arranjar els punts més malmesos. Durant aquest estiu s’hi estan invertint 75 mil euros. De fet, el pla de millora de les voreres s’aplica de manera constant per intentar tenir la via pública en les millor condicions.

També quedarà enllestit a mitjans d’agost les obres de construcció del mur de contenció del camí del cementiri de Sispony, que va quedar malmès en un tram d’uns deu metres, arran d’un despreniment de terra i pedres.

Continuant amb el tema de serveis públics, al setembre es portarà a terme la tercera fase de l’eixamplament de la carretera de l’Aldosa, en un tram d’uns 150 metres lineals, amb la finalitat de millorar la circulació dels vehicles i el pas dels vianants, ja que es disposarà de voravies per comunicar tot el poble.

Finalment, recordem que les obres del nou edifici multifuncional Els Arcs ja es troben en la seva darrera fase i el nou equipament es podrà inaugurar de cara a la tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada