voreres-massana

El  Comú de la Massana continua amb la campanya de manteniment  i millora de les infraestructures i els espais públics. Un dels apartats en què es treballa més intensament és en la renovació i millora de voreres a tota la parròquia, per tal de facilitar el pas de vianants a la via pública.

En aquests moments s’està treballant a les Costes de Teixidó, un carrer molt transitat a l’hora d’entrada i sortida de l’escola. Ja s’ha renovat tot el tram final d’aquesta via i a hores d’ara es treballa en la part de baix, més propera a l’Avinguda Sant Antoni. Durant aquest mateix exercici també està previst intervenir en diversos trams de l’Aldosa i Arinsal.

D’altra banda, en breu es reprendran les obres d’eixample de la carretera de l’Aldosa, ja que es va preveure una primera intervenció a principis d’estiu, que es va cloure abans del Tour de França, i aquesta segona, durant el mes de setembre.  En aquesta obra no ha calgut tallar la carretera sinó que s’ha fet una desviació del trànsit per darrere el Col·legi dels Pirineus.

D’altra banda, dins el departament d’Obres Públiques, també destaca la separativa d’aigües pluvials de les residuals en diferents punts de la parròquia (Arinsal, Pal i la Massana) i els treballs d’empedrat del carrer Font Babot, al poble de Pal. Es tracta de la vuitena fase del Pla d’Embelliment de Pal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada