Reñé assegura que s’han fet bé totes les contractacions i que hi ha un interès en desacreditar-lo

A raó de les diligències judicials practicades ahir dimarts a la seu de la Diputació de Lleida, el seu president, Joan Reñé, va comparèixer ahir al vespre en roda de premsa  per manifestar que l’actuació de la Diputació de Lleida ha estat en tots i cadascun dels procediments de contractació, transparent, pública i ajustada a dret, i així ho ratifiquen els informes favorables de la intervenció i la secretaria general.

‘La meva conducta personal i institucional ha estat i és irreprotxable i mai he rebut comissions ni he actuat en benefici de ningú. Ja ho vaig dir així i aquí fa justament tres anys. He col·laborat en tot i per a tot amb la justícia i prego celeritat en la investigació i resolució del procediment per poder així acreditar la meva honestedat’, va dir Reñé acompanyat dels vicepresidents de la institució.

El president va afegir que ‘no és la primera vegada que ens trobem en aquesta situació. Hi ha un interès per desacreditar la meva honorabilitat i la dels meus equips; i crec que tant jo com molta gent pot acreditar que la nostra voluntat és només la de servei a la comunitat, a les terres de Lleida i al país.’