Característiques

Berlina de cinc portes i 100% elèctrica, el Renault Zoe és un vehicle modern que s’adapta a les necessitats actuals de circulació i tecnològiques i respecta el medi ambient.

El disseny exterior es caracteritza per l’agilitat i pel dinamisme; amb formes compactes i definides. Destaquen els grups òptics; els davanters, allargats fins al logo de marca central, i els posteriors, d’una original forma trapezoidal.

A l’interior, el Zoe està disponible amb tres nivells d’equipament: Lyfe, Intens i Zen. L’habitacle és ampli, confortable i transmet sensació de modernitat i serenitat. Els seients són còmodes i l’espai és adequat per a cinc ocupants.

El maleter té una capacitat de 338 litres, una xifra considerable.

Motor

Hi ha tres opcions de càrrega del motor elèctric:

· Càrrega completa. Es realitza en un termini de temps d’entre 6 i 9 hores.

· Càrrega Accelerada 22 kW. S’aconsegueix un 80% de la càrrega en 1 hora, en un terminal públic.

· Càrrega ràpida 43 kW. S’aconsegueix el 80% de la càrrrega en 30 minuts, en un termina públic.

El motor elèctric aporta una potència de 88 cavalls, amb autonomia en carreteres interurbanes d’entre 100 i 150 quilòmetres. La velocitat està limitada a 135 quilòmetres / hora i accelera de 0 a 100 en 13,5 segons.

 Seguretat

El Renault Zoe compta amb un complet equipament de seguretat, que es reforça amb un sistema de coixins de seguretat integrat que cobreix l’interior de l’habitacle.

Per a una conducció precisa, el Zoe, en tots els nivells d’equipament, incorpora el sistema de control dinàmic de la trajectòria ESC, que incorpora la funció antipatinada ASR i de subviratge CSV.

A més a més, compta amb regulador i limitador de velocitat, per tenir un millor control i seguretat en la carretera.

Davant d’una frenada, entra en acció el sistema antibloquejament de rodes ABS, amb distribució electrònic de frenada EBV i assistència a la frenada d’emergència, la qual cosa permet mantenir controlada la trajectòria del vehicle.

El Renault Zoe, a més, aconsegueix una visibilitat òptima gràcies als llums d’il·luminació diürna LED.

Per Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada