renault kadjar

Confort

Amb perfil de tot terreny, la casa francesa Renault presenta el Kadjar, un vehicle d’àmplies dimensions ideat per la circulació en asfalt, tot i que l’altura lliure del terra permet circulacions per terrenys més abruptes.

Estèticament, el Kadjar és un vehicle atractiu, amb un frontal poderós i línies atrevides.
D’entre l’equipament bàsic disponible, cal parlar del climatitzador bizonal, sistema d’entrada i d’engegada sense clau, alerta per canvi de carril involuntari, entre d’altres.

Des de la posició de conductor, el control i la comoditat són evidents i el plafó d’instrumentització permet un perfecte accionament de tots els components i una lectura àgil i intuïtiva.

La capacitat és una altra de les qualitats del Kadja. A l’interior poden viatjar amb comoditat 5 adults. Quant a la capacitat del maleter, és de 472 litres, ampliables.

Motor
El Kadjar està disponible en dues motoritzacions dièsel de 110 i 131 cavalls de potència i una a benzina, de 131 cavalls

El dièsel de 110 cavalls pot circular a una velocitat punta de 182 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 11,9 segons i un promig de consum de 3,8 litres.

L’opció dièsel més potent és la de 130 cavalls, amb una velocitat màxima de 190 km/h i un consum mitjà de 4,3 litres als 100.

La proposta a benzina és un propulsor TCe de 130 cavalls, que pot circular a una velocitat màxima de 192 km/ i que té un consum que ronda de mitjana els 5,5 litres.
Seguretat

En matèria de seguretat, el Renault Kadjar equipa coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors i laterals davanters.
A més a més, compta amb sistema antibloquejament de frens ABS, assistent d’engegada en pendent, alerta per cinturó de seguretat sense cordar, ajuda a la frenada d’emergència i control d’estabilitat.

El vehicle també compta amb sistema de regulació/limitació de velocitat, retrovisors exteriors amb cal·lefacció i volant amb ajustament horitzontal i vertical.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada