renault space

Característiques
El nou Renault Espace renova imatge, amb una exterior que presenta una marca personalitat i major dinamisme. En el frontal pren més protagonisme el rombe de marca, que queda integrat en la graella.

També destaca d’aquesta nova versió la gran superfície envidriada de més de 7 m2
L’ampli espai interior i la modularitat són altres de les característiques definitòries del Renault Espace. Això és degut a l’ampli habitacle però també a la configuració dels seients, que són correders i de fixació automàtica. En aquest sentit, l’Espace permet la configuració de 2, 5 o 7 places, en funció de les necessitats de càrrega. A més a més, a la part posterior cada passatger pot escollir la situació del seu seient.

A nivell tecnològic el nou Espace compta amb la targeta de mans lliures, el fre de mà assistit, l’assistència a l’estacionament al davant i al darrere, amb càmera de retrocés. A més a més, la ràdio és interactiva i s’integra en el navegador central en un sistema de navegació intuïtiu i eficient.

Motor
El Renault Espace compta amb dos propulsors dièsel, de 130 i de 160 cavalls i un a benzina de 200 cavalls. En els casos del motor de 160 i de 200 cavalls poden anar acoblats a una caixa automàtica de doble embragatge i de sis velocitats. El motor de 130 cavalls va associat a una caixa de canvis manual i també de sis velocitats.

Seguretat
Un ampli desplegament de dispositius de seguretat activa i passiva permeten al Renault Espace, d’una banda, evitar situacions de risc i, de l’altra, minimitzar-ne els efectes.

El sistema d’il·luminació inclou tecnologia LED en els fars davanters, que incorporen el sistema Day Running Light, que els manté permanentment encesos durant el dia.

També cal parlar del control dinàmic d’estabilitat ESP, amb sistema d’antipatinada ASR i amb funció de subviratge que garanteixen l’estabilitat del vehicle.

A nivell de coixins de seguretat, l’interior del vehicle queda completament cobert, amb els coixins de seguretat frontals, de cortina, i laterals, al davant i al darrere.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada