Remeis casolans per a protegir els llavis del fred

Una dona hidratant-se els llavis
Una dona hidratant-se els llavis (iStock)

Ja ens trobem en dies de fred extrem, i aquest fet provoca una mica de mal als llavis. Si tens els llavis esquerdats, compartim remeis casolans per a posar-hi remei.

1. Aplica vaselina abans de maquillar-te i d’anar a dormir. Ajudarà al fet que es mantinguin hidratats i protegits tot el dia, i també durant la nit, després de la teva rutina d’skin care.

2. Treu les cèl·lules mortes amb aigua tèbia. Un remei infal·lible per a evitar els llavis esquerdats és treure les pelletes amb una tovalloleta humida amb aigua calenta. Col·loca-la sobre els teus llavis i deixa uns segons que el vapor de la calor d’aigua desprengui la pell morta. Realitza moviments circulars per a eliminar aquestes pelletes.

3. Exfoliant natural per a treure les pelletes. Necessitaràs mitja cullerada de sucre morè, una culleradeta de mel i un trosset de papaia picada. Aquest exfoliant t’ajudarà a eliminar i prevenir les pelletes, a més de deixar una textura suau i llisa. Hidrata’ls en acabar.

4. Hidrata’t. És el consell número u que has de tenir en compte per a combatre els llavis partits. L’aparició de pelletes es deu a la deshidratació del cos i quan aquestes apareixen, és quan comencem a mossegar els llavis provocant que es parteixin.


Per Mujerde10.com 

TOTES LES NOTÍCIES