Relleus a la junta directiva de l’ADA

L'ADA està en procés de nomenar nous càrrecs a la junta directiva (ADA)
L’ADA està en procés de nomenar nous càrrecs a la junta directiva (ADA)

L’Associació de Dones d’Andorra (ADA) comunica que, en la darrera junta celebrada el passat dimarts, 12 de setembre, la vicepresidenta i responsable d’empresa i política, Cristina Rico, va presentar la carta de dimissió amb l’objectiu de deixar el càrrec i la junta directiva de l’associació, atès el seu recent nomenament com a presidenta del partit “Liberals d’Andorra”.

L’ADA ha aprofitat el seu comunicat per a recordar que la seva vocal i responsable en l’àmbit d’educació, Mariona Cadena, també va deixar el passat mes de maig la junta directiva per a poder ocupar el càrrec de secretària d’Estat d’Igualtat al Govern d’Andorra.

Aquestes dimissions s’acullen en la decisió de l’ADA de mantenir la neutralitat política de l’entitat; tenint en compte l’envergadura dels càrrecs polítics que ocupen.

Des de l’ADA, volen agrair els dos anys de feina que han desenvolupat en les seves respectives àrees, i desitgen a ambdues molts encerts en les seves noves etapes polítiques, que ja han encetat.

En la mateixa junta celebrada es va acordar que el càrrec de vicepresidenta de l’ADA l’ocupi la vocal i responsable de relacions internacionals, Clàudia Cornella, i que haurà de ser ratificada en l’assemblea general que l’associació celebrarà el proper mes de novembre.

En aquesta assemblea també es sotmetrà a ratificació les persones que ocuparan les vacants deixades per Rico i Cadena; i que des de l’associació estan acabant de perfilar.

[do_widget id=category-posts-pro-64]