desenvolupament municipal rosa ferrer

El passat dia 18 de setembre, la cònsol major de la parròquia d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va participar al foro Desenvolupament municipal: Andorra: experiència en polítiques públiques”, que va tenir lloc davant de la Comissió de desenvolupament municipal de la Cambra de Diputats de Mèxic.

Rosa Ferrer hi va ser convidada pel Diputat Federal mexicà, el Sr. Ernesto Nuñez Aguilar, President de la Comissió de Desenvolupament Municipal. A l’acte, hi van assistir els Diputats Federals de la pròpia Comissió, així com el President de la Comissió de Turisme, el diputat Rodolfo Pérez Gavilán. Alhora, hi van ser presents representants del sector empresarial, del Coparmex (Centro Empresarial de la Ciudad de México), grups financers i representants de col·lectius d’estudiants.

 Els temes que s’hi van tractar van ser el sistema financer andorrà i l’obertura al capital estranger, el turisme com a motor econòmic i, Andorra com a indret segur per als negocis, per invertir-hi i per viure. També es va plantejar el potencial cultural i turístic d’Andorra en el context iberoamericà.

En el transcurs de la reunió es va generar un intens debat que ha permès traslladar un millor coneixement del nostre país a Mèxic.

 Durant la jornada, en la sessió plenària de la Cambra de Diputats, el President va adreçar unes paraules de benvinguda a la delegació andorrana i la Cònsol Major va tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb diversos Diputats Federals.

 Aquesta trobada s’emmarca en les relacions que Andorra la Vella manté, com a Capital de l’Estat, amb les Capitals Iberoamericanes, d’ençà l’entrada com a membre de ple dret a la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes (UCCI).

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada