Reig Capital concentra les seves oficines a Andorra

L’empresa Reig Capital, presidida per Maria Reig, concentra a partir d’ara les seves oficines a Andorra, on també hi haurà la seu central, segons informa e-notícies.

Així, el grup empresarial trasllada el gruix de la seva activitat, encara que quedarà oberta una delegació a Barcelona, on fins ara hi havia el nucli central del grup.

Fonts oficials de l’empresa ha assegurat a e-notícies que la decisió és per motius pràctics ja que la presidenta del grup és andorrana, així com les arrels del grup.

D’aquesta manera han negat que marxin de Catalunya per temes financers o per voler desvincular-se de la capital catalana.

Reig Capital és propietària, entre d’altres, d’edificis al Passeig de Gràcia de Barcelona, com el de la seu del Deutsche Bank. També és part del grup l’Hotel Mandarin, així com la joieria Vasari, entre altres negocis.

(Foto: ANA)

2 comentaris

  1. Ja calia que algú amb poder econòmic social d’aquest país torni a casa la planificació centrelitzada de les seves decisions empresarials, perquè així el poble andorrá i els seus residents guanyin una mica de confiança en les maniobres directives del poder social (no polìtic) del país, encara que sapiguem que alguns lobbies tenen el “bo” costum d’exterioritzar el seu capital, sigui per manca de producció nacional,o estancament dels seus guanys a que podriem facilment culpabilitzar aquests mateixos capitals de la manca d’idees construtivas i aplicadas per un millor aprofitament de la situació geográfica del país i no quedar restringit al turisme de pas. Un resident portugués des de fa poc de més de 6 anys, però que es considera ciutadà del món.

  2. Trobo que la María va molt despitragada per ser a l’hivern.

Comments are closed.